Bliv klogere på salg

- modtager de overhovedet budskabet? Når vi præsenterer, er vi SÅ optagede af, om vi er komfortable med det og synes, at det ka’ vi da sagtens. Vi spørger aldrig publikum om hvad det er DE vil have, og HVORDAN de vil have det. Derfor tuner de ud...

Læs mere...

tuNer dit publikum ud

På vores nyhedsblog holder vi dig løbende opdateret om de sidste nye tendenser og forskning indenfor salg og udvikling af de mennesker, der arbejder med salg...Læs mere...

Passion for SALG...

- det har vi!

StaTus quo fighter™

Er dine sælgere klar til at møde de nye købere ? Er de opgraderet til vers. 2.0? så de kan matche Køber 2.0? Er de klar til de nye udfordringer....Læs mere...

 

ZELLGEIST har som de første udviklet et helt nyt 1-dags træningsprogram, som vi kalder ”Status Quo Customer”. Træningsprogrammet dækker blandt andet alle de nye opdagelser, der er gjort i forbindelse med ”Challenger Customer” studiet, herunder hvor og hvordan kick-startes en købsproces ved kunden, hvilke persontyper er der typisk involveret, og hvad er deres motivation. Hvordan bygger man et konsensus-baseret salg op ved netop at finde dem, der kan katalysere og mobilisere den forandring der skal til, for at der kan besluttes et “JA”.


”Status Quo Customer™” er ikke bare en ny salgsmetode, men i højere grad en form for kommerciel strategi. Denne strategi påvirker hvad salg og marketing skal foretage sig individuelt og sammen. ”Status Quo Customer” er et blueprint på, hvordan man finder de rigtige mennesker i kundens organisation og engagerer dem med relevant og udfordrende indsigt, som sætter dem i stand til, at udfordre deres egen organisation.


Vi du vide mere om Status Quo Customer™, så klik hér


Status Quo Customer™ foredrag

For salgsledere og salgsorganisationer der vil have overordnet indsigt i hvad Challenger Customer og programmet Status Quo™ dækker over, tilbyder ZELLGEIST et 1 times foredrag – et foredrag der helt sikkert vil udfordre alle!


Har vi vækket din interesse? Så kontakt os hér

SALES ACADEMY for de nytænkende...

I samarbejde med, og gennem Firebrand rekrutterer og uddanner vi nu unge kandidater til vanebrydende, udfordrende og værdiskabende sælgere, der er født til den nye virkelighed.


Kunderne er færdige med produktfokuserede sælgere. De vil i stedet have sælgere med indsigt og evne til at tilføre deres virksomhed forretningsmæssig værdi med innovative løsninger. De vil arbejde med sælgere, der ikke er bundet af vanetænkning og gamle sandheder, men som omfavner de nye on-demand og cloud-baserede løsninger: Sælgere der er ”born in the cloud”.


Alle kandidater får tilknyttet en personlig coach fra Firebrand Sales Academy, som igennem hele forløbet arbejder individuelt med hver enkelt, men også med deres leder på arbejdspladsen.


Velkommen til, og læs mere om det helt nye; Firebrand Sales Academy- du kan hente pdf’en hér


Breaking news!

Status quo customer™

news!
news!

news!